ترشی بندری با کلم برای شمایی که طرفدار این نوع کمک غذاها هستید و استفاده زیادی دارید با نازلترین قیمت قابل تهیه است. ما طعمی جنوبی را برای سفرههایتان به ارمغان میآوریم.
آشنایی با ترشی بندری با کلم
در سفرههای ایرانی دائما تنوع رنگ و نوع غذاها، احساس میشود.
یک خانواده ایرانی میهمان نواز دائما به فکر این است که انواع دسر ها را آماده کرده یا به همره غذا میل کنند.
اگر خانم ایرانی انتخاب خوبی در دسترس نداشته باشد بطوریکه تایید همه را بگیرد واقعا برایش سخت و دشوار خواهد بود.
ترشی بندری یکی از چاشنی هایی است که به همراه غذا سرو میشود.
این ترشی برخاسته از هنر دست قوم عربی و جنوبی است که امروزه رواج بیشتری در میان اقوام دیگر حتی فارس ها، گیلک ها و… پیدا کرده است.
دراین دسر از موادی همچون بادمجان، موسیر، خیار، رب انار ترش، فلفل سبز و دیگر مواد خوشمزه استفاده میشود.
مواد لازم برای ترشی بندری با گل کلم
ترشی بندری امروزه دیگر محدود به پخت و پزهای خانگی نیست و انواع مختلف صنعتی و شرکتی آن در بازار موجود میباشد.
از هر طریقی که بخواهید آن را تهیه کنید، تنوع های بسیاری را خواهید یافت.
این ترشی را با مواد گوناگونی درست میکنند که عده ای در مواد پایه آن از گل کلم استفاده میکنند.
موادی که برای تهیه آن لازم است به شرح زیر میباشد:
- گل کلم_ یک کیلو
- تمرهندی_ یک بسته
- بادمجان متوسط_ سه عدد
- سیر_ یک بوته
- کرفس_ نهایتا سه شاخه
- فلفل سبز و سیب زمینی ترشی به مقدار دلخواه
- گوجه فرنگی کال_ پنج عدد
- آب گوجه فرنگی غلیظ_ یک لیوان
- رب انار ترش_ یک لیوان
- هویج و خیار از هرکدام سه عدد
- سبزی معطر (ترخون، گشنیز، نعناع و مرزه)_ یک لیوان
ترفندهایی برای ترشی بندری مخصوص
عده ای دست به درست کردن ترشی میزنند اما نمیدانند چرا به لذیذی طعم های بیرونی یا دوستانشان نمیرسد.
برای برطرف کردن این مشکل ما 5 نکته را به شما توصیه میکنیم:
- برای داشتن یک ترشی با طعم جنوب، حتما اضافه کردن حداکثر 3 قاشق سوپخوری موسیر یا سیر، فراموش نشود.
- فلفل سبز تند مزهای آتشین به ترشی شما میدهد که همه افراد از ترشی بندری همین را میخواهند.
- رب انار ترش مناسبترین انتخاب برای این ترشی است.
- حتما از آب گوجه فرنگی غلیظ استفاده کنید یا اگر امکانش را ندارید رب گوجه هم جوابگوی این نیاز است.
- در نهایت حتما ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.