پخش کننده عمده ترشی بندری بادمجان

رستورانها بااین مشکل مواجه‌اند که خیلی زود انواع مخلفاتشان ازجمله ترشی ها تمام میشود. حتی مجالس نیز به دنبال راهی برای تهیه آسان آن هستند که پخش کننده عمده ترشی بندری بادمجان این نیاز رابرای همه رفع خواهد کرد.

ترشی بندری بادمجان

نکاتی در رابطه با ترشی‌ بندری

ترشی های بندری در مواد اولیه تفاوتی زیادی با ترشی مخلوط ندارند.
بنابراین اگر یکسری از مواد هارا نداشتید خود را محدود نکنید.
این چاشنی طبق ذائقه افراد ممکن است از مواد پایه‌ی متفاوتی برخوردار باشد ولی در طعم دهنده ها و دیگر مواد اولیه با یکدیگر مشابه‌اند.

به عنوان مثال شخصی که به بادمجان علاقه بیشتری آنرا به عنوان مواد اصلی و پایه قرار می‌دهد ولی یک شخص دیگر ممکن است کلم را بیشتر دوست داشته باشد.
بنابراین علاقه شما تاثیر بسیار مهمی در تهیه این ترشی دارد اما صرفا چیزی که اصالت آن را حفظ میکند، تمبر هندی و رب انار ترش میباشد.

ترشی بندری بادمجان

مواد اولیه ترشی بندری با پایه بادمجان

همانطور که در بالا گفته شد ترشی بندری بر اساس خاستگاهی که دارد فقط باید تند، آتشین و غلیظ بودن آنرا حفظ کنید وگرنه مواد اولیه آن چیز عجیب و غریبی نیست.

در تهیه این چاشنی میبایست پایه خود را بادمجان در نظر بگیرید و مواد اولیه دیگر را برطیق میزان به طوری طعم بادمجان از بین نرود، اضافه کنید.
بهتر است در تهیه این ترشی از گل کلم زیاد استفاده نشود. مواد دیگر عبارتنداز:

  • بادمجان حداکثر 4 عدد
  • گوجه فرنگی 4 کیلو
  • گل کلم یک بوته متوسط یا ریز
  • ساقه کرفس 2 تا 3 عدد
  • هویج و خیار 2 تا 3 عدد
  • حبه سیر 2 تا 3 عدد
  • سیب زمینی ترشی 2 تا 3 عدد
  • تمبر هندی نصف بسته
  • رب انار ترش نصف پیمانه
  • مرزه، ترخون، گشنیز، نعناع (به میزان دلخواه)

ترشی بندری بادمجان

طرز تهیه ترشی بندری بادمجان

برای اینکار ابتدا باید سبزیجات خورد شوند.
بادمجان، هویج، فلفل سبز، سیر، گل کلم و خیار را تا حداکثر خورد کنید. اگر دستگاه غذا ساز دارید که خیلیم عالیست ولی اگر ندارید به اندازه خورده شده آن دستگاه باید ریز ریزشان کنید.
سبزیجات معطر رانیز پس از اینکه شستید و خوب آب آن را خشک کردید، ساطوری کنید.

با موسیر نیز همینکار را کرده و آن را به سبزیجات دیگر اضافه کنید.
تمبرهندی را کمی در سرکه سفید غلتانیده و سپس هسته آن را جدا کنید.
اگر از پوره گوجه استفاده میکنید کمی به آن نمک اضافه کرده و بجوشانید.

سپس آنرا در دبه ریخته و از لایه های زیری که سبزیجات درشت مانند بادمجان، خیارو… آن را تشکیل می‌دهد، شروع به چیدن مواد کنید.
درلایه های بالا سبزیجات نرم و در آخر به آن تمبرهندی و رب انار ترش را اضافه کنید و در ظرف را محکم ببندید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما