فروشنده انواع ترشی موسیر مرغوب با فروش این ترشی پرطرفدار و محبوب، جایگاه ویژه ای در بازارهای فروش به خود اختصاص داده است.
انواع ترشیجات دارای تنوع بسیاری می باشند و توانسته اند به عنوان عضو ثابت در کنار انواع غذاها مورد استفاده قرار گیرند و مصرف آن ها به همراه غذا می تواند باعث افزایش اشتها و میل بیشتر به غذا خوردن شود.
ترشی موسیر مانند ترشی های سیر چندساله بسیار پرطرفدار هستند و مصرف بالایی به همراه غذا دارند.
معرفی گیاه موسیر مرغوب
موسیر به عنوان گیاهی از خانواده سیر و پیاز، به این دو شباهت دارد. بوی موسیر نسبت به سیر کمتر و از پیاز بیشتر می باشد.
موسیر طعم تند و تیزی دارد و برای استفاده در غذاها، ترشی، ماست و… باید این تندی را از بین برد.
موسیر را می توان به صورت تازه یا خشک شده مصرف کرد و در صورتی که خشک شده آن را خریداری کنید می توانید آن را آسیاب نموده و پودر موسیر بدست آورید.
طرز تهیه ترشی موسیر مرغوب
این ترشی طعم فوق العاده ای دارد و به سادگی تهیه می شود. با تهیه این می توان آن را در کنار وعده های غذایی مصرف نمود و از خواص بی نظیر آن استفاده کرد.
مواد لازم در تهیه این ترشی به شرح زیر می باشد:
- موسیر تازه
- سرکه
- نمک
بعد از آماده سازی مواد اولیه، نوبت به تهیه ترشی می رسد:
- اگر در تهیه این ترشی از موسیر خشک استفاده می کنید، موسیر ها را به صورت ورقه ای در ظرف آب جوش قرار دهید و بعد از خنک شدن آب، این کار را برای دو یا سه بار تکرار نموده تا موسیر نرم شده و تندی آن گرفته شود.
- سپس آن را با آب سرد آبکشی نموده و بر روی پارچه ای تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
- ولی اگر از موسیر تازه استفاده می کنید، به جای آب جوش از آب سرد استفاده نموده و این کار را مانند بالا چندبار تکرار کنید.
- سپس داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک، موسیر ها را چیده و آن را با سرکه پر کنید و مقداری نیز نمک بیفزایید.
این ترشی را در ظرف دربسته و به مدت دو هفته در مکانی خشک و به دور از نورخورشید نگهداری کنید تا قابل مصرف شود.
جداکردن جوانه های موسیر، لازم و ضروری می باشد و در غیراینصورت، طعم نامطلوبی در ترشی ایجاد می شود.
فروشنده انواع ترشی موسیر در بازار
فروشندگان این ترشی، محصولات خود را با بهترین کیفیت از طریق سایت های آنلاین و بازارهای فروش ترشی در اختیار خریداران قرار می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.